sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Työntekoa

Tänään oli siis työn viimeinen tekopäivä ja ajattelin kertoa nyt, että miten työn teko sujui.
Kun aloitimme työn tekemisen niin ainankin minä ajattelin, että onhan siihen palautuspäivään vielä reilusti aikaa, joten lykkäsin ja lykkäsin työn tekoa mutta se oli virhe nimittäin aloitin tekemään työtä kunnolla aivan liian myöhään. Aino ja Sofia aloittivat työn tekemisen paljon aikaisemmin ja niin olisi pitänyt minunkin nimittäin nyt viimeisenä iltana on hirveä stressi että saankohan tehtyä työn ajoissa. Lisäksi en oikein aluksi tiennyt miten tänne kirjoitetaan joten jouduin vielä lisäksi kysyä siihen neuvoa.
Aloitimme työn teon sillä että jaoimme kaikille aiheet mistä kukin kirjoittaa ja aloimme etsiä tietoa niistä. Itse aloitin työn teon niin että etsin tietoa ja kirjoitan tiedot vihkoon ja sitten kirjoitan ne tänne puhtaaksi. Aino teki työtä niin että hän kirjoitti tänne suoraan ja muokkasi niitä täällä, joka olisi ollut näin jälkeenpäin ajateltuna ehkä fiksumpaa.
Työn tekeminen sujui muuten ongelmatta mutta joistain aiheista ei löytynyt kunnolla tietoa tai ei tiennyt mitä siitä oikein kirjoittaisi.

                                                                 - Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti