tiistai 18. lokakuuta 2016

Kirjoitusvirheiden joukkomurha

Tänään olisi siis työn oltava oikeastaan valmis, ja ninhän se onneksi onkin. Vaikka hiukan kiire saattoi tulla, niin ihan hyvin taisimme kyllä tämän ihan valmiiksi saada. On minulla joissain toisissa töissä tullut ihan oikea kiirekin, että ei tämä sinäänsä mikään hirvittävä ongelma ollut.
     Sunnuntaina kylläkin alkoi lattia täyttymään rutatuista muistiinpanoista, ja blogin näyttökerrat yhtäkkiä vain hyppäsivät ylös päin. Ei sille diagrammille näyttökerroista voinut jälkeen päin kuin nauraa.
     Koko maanantai-ilta menikin sitten oikeinkirjoitusta tarkistellessa. Koko työstä löytyikin tasan 125 kirjoitusvirhettä (kyllä, laskin kaikki). Kyllähän niitä virheitä sattuu, mutta ihan vain työpareilleni vinkiksi, että voisitte ensi kerraksi opetella laittamaan lauseet oikeille paikoilleen. Muistellaan hyvällä :)

Lopputulos oli ainakin omasta mielestäni hyvä, ja olen tyytyväinen siihen. Itsekin opin monta asiaa projektin aikana. Vaikka netissä olinkin jo erilaisilla sivustoilla melko kauankin pyörinyt, en ollut bloggeria ikinä käyttänyt. Se missä tätä taitoa tarvitsen myöhemmin onkin sitten jo vähän toinen juttu, mutta tuskinpa siitäkään mitään haittaa on. Ja kyllähän minä jotain niistä uskonnoistakin taisin oppia. On se kyllä jännää miten esitelmiä tehdessä ne asiat jäävät mieleen ihan ilman pänttäämistäkin, mutta sitten kun pitäisi alkaa oikeasti pänttäämään kokeeseen, niin tuntuu olevan ihan toivotonta. Se on toki sitten ihan eri juttu mitä kaikkea sinne päähän jää, mutta kyllä joskus edelleen kokeessa muistaa joitakin asioita vain, koska on tehnyt asiasta esitelmän.

No tämä projekti taisikin olla oikeastaan tässä. Omasta puolestani kiitän ja kumarran. Tekisi mieli sanoa, että nähdään ensi kerralla, mutta sellaista ei kyllä taida tulla. Vähän niin kuin pitkään rakastettu sarja loppuisi vihdoin, eikä sitä tulisi enää ikinä lisää. Paitsi, ettei tämä juttu ollut erityisen pitkä... Tai kun lopetat 1990-luvulla tehdyn sarjan, ja tiedät ettei sitä mitä todennäköisemmin tehdä enää lisää. Taidan olla kyllä aika loman tarpeessa.

Kiitos ja hyvästi!~

(Onneksi ei olla enää alakoulussa, eikä saada kotiin viestiä tuosta otsikosta :'D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti